KONTROLA PRISTUPA - ELEKTRONIČKI SUSTAVI

Hotelska brava OMNITEC LYRA (otvaranje pametnim telefonom i/ili karticom)

OMNITEC LYRA

OMNITEC LYRA

LYRA - Elektroničko zaključavanje putem Bluetootha

Lyra je najnoviji Activa model u ponudi OMNITEC-a. Dizajn, tehnologija, operativnost i funkcionalnost dolaze zajedno u Lyri. Opremljena Bluetooth (BLE) i MiFare tehnologijom, Lyra povećava upravljanje i kontrolu pristupa do maksimalne razine sigurnosti i udobnosti.


TEHNIČKE INFORMACIJE

Minimalistički dizajn, visoka tehnologija, jednostavnost korištenja i udobnost kombinirani u bravi opremljenoj visokoučinkovitom elektronikom.

Model Lyra ističe se zbog minimalističkog i prilagodljivog vanjskog dizajna. Elektronika, baterije i gumb za privatnost nalaze se u unutrašnjosti prostorije radi veće udobnosti i pojednostavljenog održavanja.


ZNAČAJKE

  • Gost otvara bravu putem Bluetootha, uz aplikaciju Active Key i uz MiFare 13,56 MHz karticu
  • Mehanički gumb za privatnost
  • Minimalistički i prilagodljivi vanjski dizajn: prilagodljivi poklopac maske cilindra i dizajn čitača; može se instalirati bilo koji tip kvake na tržištu
  • NFC konfiguracija i upravljanje zaključavanjem pomoću App Active task aplikacije
  • Vizualni i zvučni indikatori za upotrebu kod osoba s invaliditetom, kao i upozorenja na stanje baterije za osoblje i pokazatelj privatnosti, na primjer
  • Neizbrisiva memorija za snimanje do 5000 događaja, npr. otvaranja, pokušaje otvaranja ili izlazi. Opremljen satom u stvarnom vremenu kako bi se olakšalo upravljanje pristupom osoblju ili gostima
  • Pokreće se s 4 AAA alkalne baterije, smještene unutar vrata kako bi se pojednostavilo održavanje
  • DIN mehanička brava s mehanizmima od nehrđajućeg čelika i uskog profila, ANSI brava kao opcija
  • Zatvorena mehanička bravica cilindra za otvaranje u slučaju nužde

BLE (BLUETOOTH)

Kao alternativa za sve one koji nemaju NFC na svom Smartphoneu, ACTIVA također dopušta da se SYN može otvoriti i preko bluetootha.

BLE osigurava sigurnost, jednostavnost i vrlo nisku potrošnju te dodatnu međusobnu povezanost sustava Activa.


MIFARE PROXIMITY (13,56 Mhz)

Omnitec koristi MIFARE (13,56 MHz) identifikacijski sustav, najčešće korištenu i istodobno najsigurniju tehnologiju, omogućujući vrlo jednostavnu i brzu integraciju s drugim aplikacijama na tržištu.

Medij na kojemu su definirane ovlasti ima više formata i prilagođen je potrebama hotela: kartice, držači kartica, narukvice, all-inclusive narukvice, itd. Svi se mogu nositi otvoreno i ne ograničavaju korisnike, te se konačno prevode u značajne troškove uštede.


WIRELESS (IEEE 802.15.4 - 2,4 Ghz)

Unutarnja bežična mreža u hotelu, sigurna i nedostupna trećim stranama, između ostalog omogućava praćenje ulaza u stvarnom vremenu, provjeru statusa baterije i upravljanje dozvolama različitih korisnika. Uključuje IEEE 802.15.4 - 2.4 GHz bežičnu tehnologiju za bežične online funkcionalnosti i OTA (Over The Air) ažuriranje proizvoda.


OTVARANJE I UPRAVLJANJE

ACTIVA softver i LYRA hotelska brava imaju dva funkcionalna APP-a koja omogućuju maksimalne performanse instalacije, kako za hotel, tako i za goste. Ova dva APP-e razlikuju se ovisno o korisniku: za goste je dostupan ACTIVA KEY APP, a za hotel i njegove zaposlenike ACTIVA TASKS APP.