KONTROLA PRISTUPA - ELEKTRONIČKI SUSTAVI

Hotelska brava GAUDI ACTIVA (otvaranje pametnim telefonom i/ili karticom)

OMNITEC GAUDI ACTIVA

OMNITEC GAUDI ACTIVA

Poboljšana hotelska brava Gaudi uz proširene funkcije otvaranja. Ozbiljna, robusna i jednostavna za instalaciju, Gaudi Activa može se otvoriti pametnim telefonom ili karticom. Upravljanje elektroničkim zaključavanjem s dvije različite aplikacije koje je razvio Omnitec.


TEHNIČKE INFORMACIJE

Maksimalna operativnost i učinkovitost za hotele, goste i zaposlenike.

Omnitec je uključen u stalno istraživanje i razvoj, što se može vidjeti u radu i iskustvu koji se primjenjuje na novu Gaudi Activa modularnu hotelsku bravu dodanu u široki raspon hotelskih brava s Bluetooth otvaranjem i MiFare tehnologijom .


BLE (BLUETOOTH)

Kao alternativa za sve one koji nemaju NFC na svom Smartphoneu, ACTIVA također dopušta da se može otvoriti i preko bluetootha.

BLE osigurava sigurnost, jednostavnost i vrlo nisku potrošnju te dodatnu međusobnu povezanost sustava Activa.


MIFARE PROXIMITY (13,56 Mhz)

Omnitec koristi MIFARE (13,56 MHz) identifikacijski sustav, najčešće korištenu i istodobno najsigurniju tehnologiju, omogućujući vrlo jednostavnu i brzu integraciju s drugim aplikacijama na tržištu.

Medij na kojemu su definirane ovlasti ima više formata i prilagođen je potrebama hotela: kartice, držači kartica, narukvice, all-inclusive narukvice, itd. Svi se mogu nositi otvoreno i ne ograničavaju korisnike, te se konačno prevode u značajne troškove uštede.


FREE TURN

Omnitec GAUDI BLE brava sadrže mehaničku uložak bravu s mehanizmima proizvedenim od nehrđajućeg čelika i opremljeni su:

  • Sustav slobodno rotirajuće kvake u zatvorenoj situaciji
  • Tihi zasun
  • Anti-panic funkcija, kako bi se osigurao izlaz za slučaj opasnosti
  • Anti-card funkcija, kako bi se spriječio neželjeni ulaz

OTVARANJE I UPRAVLJANJE

Sustav upravljanja ACTIVA-om i Gaudi Activa elektronička hotelska brava imaju dva funkcionalna APP-a koja omogućuju maksimalnu izvedbu instalacije, kako za hotel, tako i za gosta. Ove dvije APP-e razlikuju se ovisno o korisniku: za goste je dostupan ACTIVA KEY APP, a za hotel i njegove zaposlenike ACTIVA TASKS APP.