KONTROLA PRISTUPA - ELEKTRONIČKI SUSTAVI

Hotelska brava GAUDI FIT-IN ACTIVA (otvaranje pametnim telefonom i/ili karticom)

OMNITEC GAUDI FIT-IN ACTIVA

OMNITEC GAUDI FIT-IN ACTIVA

MONTAŽA NA POSTOJEĆA VRATA S MINIMALNIM ZAHVATOM (SKIDAJU SE KVAKE, BRAVA OSTAJE ISTA)!

Bluetooth tehnologija donosi otvaranje i upravljanje elektroničkim zaključavanjem putem smartphonea s dvije različite aplikacije koje je razvio Omnitec. Kombinacija Bluetooth i MiFare tehnologija jamči najvišu razinu upravljanja pristupom za goste, korisnike i zaposlenike.


TEHNIČKE INFORMACIJE

Elektronička brava koja se prilagođava.

OMNITEC nudi idealno rješenje elektroničkog zaključavanja za sve one instalacije koje treba prilagoditi postojećoj situaciji, uz minimalne troškove, potpuno fleksibilnu, naprednu, sigurnu i učinkovitu tehnologiju kontrole pristupa.

Uz ugradnju novog sustava FIT IN, OMNITEC omogućuje zadržavanje postojećih sigurnosnih brava i uživanje u svim funkcionalnostima bluetooth elektroničke brave

FIT-IN Activa nadopunjuje tradicionalni sustav zaključavanja ključem, dodavajuć funkciju kontrole pristupa iz blizine putem kartice ili smartphona. Isto tako omogućuje ažuriranje i zamjenu zastarjelih i nesigurnih magnetskih kartica, čipova ili RFID sustava sa Mifare i Bluetooth tehnologijom.


KARAKTERISTIKE:

  • Sustav otvaranja s BLE (Bluetooth Low Energy) i MIFARE karticama
  • Konfiguriranje brave s pametnim telefonom
  • Zajamčena uporaba u najnepovoljnijim klimatskim uvjetima
  • S vizualnim i akustičkim pokazateljima kako bi se olakšala njihova uporaba od strane osoba s invaliditetom, kao i za dodatne funkcionalnosti kao što su upozorenje niskog stanja baterije za osoblje, pokazatelj privatnosti itd.
  • Elektromehanička funkcija privatnosti s vanjskim vizualnim pokazateljem kako bi se spriječio ulaz neovlaštenih osoba
  • Uključuje neizbrisiv EPROM koji čak i kad se baterija mijenja, omogućuje očuvanje zadnjih 400 otvaranja, s informacijama o korisniku, datumu i vremenu otvaranja.
  • Opremljena satom u stvarnom vremenu, što olakšava upravljanje
  • Ima skriveni mehanički cilindar za otvaranje u slučaju nužde
  • Radi s 4 standardne AA baterije s trajanjem do 20.000 otvaranja

BLE (niska energija BLUETOOTH)

Kao alternativa za sve one koji nemaju NFC na svom Smartphoneu, ACTIVA također dopušta i otvaranje pomoću bluetootha.

BLE osigurava sigurnost, jednostavnost i vrlo nisku potrošnju te dodatnu međusobnu povezanost sustava Activa.


MIFARE PROXIMITY (13,56 Mhz)

Omnitec koristi MIFARE (13,56 MHz) identifikacijski sustav, najčešće korištenu i istodobno najsigurniju tehnologiju, omogućujući vrlo jednostavnu i brzu integraciju s drugim aplikacijama na tržištu.

Medij na kojemu su definirane ovlasti ima više formata i prilagođen je potrebama hotela: kartice, držači kartica, narukvice, all-inclusive narukvice, itd. Svi se mogu nositi otvoreno i ne ograničavaju korisnike, te se konačno prevode u značajne troškove uštede.


OTVARANJE I UPRAVLJANJE

Sustav upravljanja FIT IN Activa elektronička hotelska brava imaju dva funkcionalna APP-a koja omogućuju maksimalnu izvedbu instalacije, kako za hotel, tako i za gosta. Ove dvije APP-e razlikuju se ovisno o korisniku: za goste je dostupan ACTIVA KEY APP, a za hotel i njegove zaposlenike ACTIVA TASKS APP.