KONTROLA PRISTUPA - ELEKTRONIČKI SUSTAVI

Hotelska brava ACTIVA SYN (otvaranje pametnim telefonom i/ili karticom)

OMNITEC ACTIVA SYN

OMNITEC ACTIVA SYN

OTVARANJE PUTEM APLIKACIJE NA PAMETNOM TELEFONU ili WIRELESS-a!

OMNITEC kombinira dizajn, tehnologiju i inovacije kako bi predstavio najnapredniju i revolucionarnu elektroničku hotelsku bravu s otvaranjem i upravljanjem putem smartphonea, koji uključuje inovativni sustav kontrole pristupa ACTIVA, pružajući dodatnu sigurnost i kontrolu.

  • Najsigurnija wireless tehnologija na svijetu koja zahvaljujući Omnitec APPs, hotel uvodi u novu dimenziju gdje se mogu zaboraviti kontrolne jedinice, kabeli i konektori izloženi trećim stranama.
  • Revolucionarna, s mehanizmom, elektronikom i baterijom smještenom unutar samih vrata, olakšavajući ugradnju i maksimalnu sigurnost u hotelskoj sobi te apsolutnu otpornost u nepovoljnim ekološkim i klimatskim uvjetima.
  • Maksimalna sigurnost zahvaljujući funkcijama kao što je automatsko izbacivanje zasuna, elektronska privatnost koja je parametrirana od strane hotela, automatsko i kontrolirano brisanje i ukidanje kartica u slučaju njihovog gubitka, mogućnost master key sistema, itd. 256-bitna enkripcija i sigurno upravljanje instalacijom na poslužitelju te softver koji omogućuje konfiguraciju razina sigurnosti i potpuno parametriziranu upotrebu za korisnike i zaposlenike
  • Neizbrisiva memorija s kapacitetom za registraciju do 5000 događaja koji mogu uključivati otvaranja, pokušaje otvaranja, izlaze i sl.

NFC (KOMUNIKACIJA NA KRATKOJ UDALJENOSTI)

OMNITEC je prvi proizvođač u svijetu koji nudi NFC hotelske sisteme zaključavanja; a to je jedina potpuno sigurna tehnologija koju pametni telefoni mogu koristiti.

Zaposlenici i korisnici mogu izravno putem Smartphone dobiti pristup, opoziv pristupa i sl. i na taj način dovode hotelsku sigurnost do maximuma.


BLE (BLUETOOTH)

Kao alternativa za sve one koji nemaju NFC na svom Smartphoneu, ACTIVA također dopušta da se SYN može otvoriti i preko bluetootha.

BLE osigurava sigurnost, jednostavnost i vrlo nisku potrošnju te dodatnu međusobnu povezanost sustava Activa.


MIFARE PROXIMITY (13,56 Mhz)

Omnitec koristi MIFARE (13,56 MHz) identifikacijski sustav, najčešće korištenu i istodobno najsigurniju tehnologiju, omogućujući vrlo jednostavnu i brzu integraciju s drugim aplikacijama na tržištu.

Medij na kojemu su definirane ovlasti ima više formata i prilagođen je potrebama hotela: kartice, držači kartica, narukvice, all-inclusive narukvice, itd. Svi se mogu nositi otvoreno i ne ograničavaju korisnike, te se konačno prevode u značajne troškove uštede.


WIRELESS (IEEE 802.15.4 - 2,4 Ghz)

Unutarnja bežična mreža u hotelu, sigurna i nedostupna trećim stranama, između ostalog omogućava praćenje ulaza u stvarnom vremenu, provjeru statusa baterije i upravljanje dozvolama različitih korisnika. Uključuje IEEE 802.15.4 - 2.4 GHz bežičnu tehnologiju za bežične online funkcionalnosti i OTA (Over The Air) ažuriranje proizvoda.


OTVARANJE I UPRAVLJANJE

ACTIVA softver i SYN hotelska brava imaju dva funkcionalna APP-a koja omogućuju maksimalne performanse instalacije, kako za hotel, tako i za goste. Ova dva APP-e razlikuju se ovisno o korisniku: za goste je dostupan ACTIVA KEY APP, a za hotel i njegove zaposlenike ACTIVA TASKS APP.


INTEGRACIJA S KONTROLOM PARKIRNOG PROSTORA!

VANJSKI ČITAČ KARTICA - npr. za ulaz u objekt ili za rampu na parkiralištu.